Søndagsavisen FritidsNYT udkommer til 42.363 husstande på Lolland-Falster i alle lige uger

Den redaktionelle linje er med fokus på stof, som er relevant for læserne, så de har lyst til at læse avisen. Vi arbejder efter markedsføringslovens regler, dvs. der er ingen bånd mellem redaktion og annonceafdeling. På den måde har vi opnået læsernes tillid og fået en trofast læserskare. Det betyder, at vi kan leve op til annoncørernes forventninger om, at annoncerne bliver set.
Vi gør os umage for at sikre, at alle bliver tilgodeset både geografisk og emnemæssigt, fortæller om lokale initiativer og arrangementer og bringer gerne stof om mennesker og virksomheder, som gør noget for hinanden og lokalsamfundet. Fokus er altid på det lokale.

Annoncekonsulenterne giver gerne råd og vejledning, og du kan regne med at få klare svar og en rådgivning, som giver dig størst muligt udbytte af dit annoncebudget. Vi hjælper gerne med layout og grafik til dine annoncer, hvis du ikke bruger reklamebureau.

Udover annoncer tilbyder vi også virksomhedsprofiler, hvor der er plads til en annoncedel og en uddybende tekst, som du både kan skrive selv – eller vi kan skrive den for dig.

Vores speciale er profilaviser, hvor det er muligt at blive eksponeret både selv, i et foreningssamarbejde, et virksomhedssamarbejde og med deltagelse af sponsorer. Hver profilavis er udarbejdet specifikt efter den enkelte kundes behov og kapacitet, dvs. vi kan sørge for plads til indhold, kunden selv leverer, eller sørge for et færdigt produkt med redaktionelle tekster, fotos, sponsorannoncer m.v.

Søndagsavisen FritidsNYT udgives af Sjællandske Medier